|
|
Grondstoffen voor het zelf maken | Plantaardige oliën |
|
1-2-3-4-5-6-7 -Volgende
»
|
|
|
Abrikozenpitolie geraffineerd 100 ml
INCI: Prunus armeniaca Deze olie heeft vrijwel dezelfde eigenschappen als amandelolie, beide zijn afkomstig uit pitten. De olie is minder stabiel, maar geeft een mooie en zachte crème.
2,55 Euro
|
|
|
|
Abrikozenpitolie geraffineerd 250 ml
INCI: Prunus armeniaca Deze olie heeft vrijwel dezelfde eigenschappen als amandelolie, beide zijn afkomstig uit pitten. De olie is minder stabiel, maar geeft een mooie en zachte crème.
5,05 Euro
|
|
|
|
Abrikozenpitolie geraffineerd 1000 ml
INCI: Prunus armeniaca Deze olie heeft vrijwel dezelfde eigenschappen als amandelolie, beide zijn afkomstig uit pitten. De olie is minder stabiel, maar geeft een mooie en zachte crème.
17,90 Euro
|
|
|
|
Abrikozenpitolie geraffineerd 500 ml
INCI: Prunus armeniaca Deze olie heeft vrijwel dezelfde eigenschappen als amandelolie, beide zijn afkomstig uit pitten. De olie is minder stabiel, maar geeft een mooie en zachte crème.
9,20 Euro
|
|
|
|
Amandelolie geraffineerd 100 ml
INCI: Pruncus dulcis Ook amandelolie wordt veel gebruikt in de cosmetica. De olie wordt niet snel ranzig ( hoewel niet in de mate van avocado-olie).
Amandelolie geeft een prettig en zacht gevoel aan de huid.
De hoeveelheid onverzeepbare stoffen bedraagt 0,5-1%.
2,20 Euro
|
|
|
|
Amandelolie geraffineerd 250 ml
INCI: Pruncus dulcis Ook amandelolie wordt veel gebruikt in de cosmetica. De olie wordt niet snel ranzig ( hoewel niet in de mate van avocado-olie).
Amandelolie geeft een prettig en zacht gevoel aan de huid.
De hoeveelheid onverzeepbare stoffen bedraagt 0,5-1%.
4,05 Euro
|
|
|
|
Amandelolie geraffineerd 500 ml
INCI: Pruncus dulcis Ook amandelolie wordt veel gebruikt in de cosmetica. De olie wordt niet snel ranzig ( hoewel niet in de mate van avocado-olie).
Amandelolie geeft een prettig en zacht gevoel aan de huid.
De hoeveelheid onverzeepbare stoffen bedraagt 0,5-1%.
7,45 Euro
|
|
|
|
Amandelolie geraffineerd 1000 ml
INCI: Pruncus dulcis Ook amandelolie wordt veel gebruikt in de cosmetica. De olie wordt niet snel ranzig ( hoewel niet in de mate van avocado-olie).
Amandelolie geeft een prettig en zacht gevoel aan de huid.
De hoeveelheid onverzeepbare stoffen bedraagt 0,5-1%.
11,90 Euro
|
|
|
|
Amandelolie koudgeperst 100 ml
INCI: Pruncus dulcis Ook amandelolie wordt veel gebruikt in de cosmetica. De olie wordt niet snel ranzig ( hoewel niet in de mate van avocado-olie).
Amandelolie geeft een prettig en zacht gevoel aan de huid.
De hoeveelheid onverzeepbare stoffen bedraagt 0,5-1%.
3,00 Euro
|
|
|
|
Amandelolie koudgeperst 250 ml
INCI: Pruncus dulcis Ook amandelolie wordt veel gebruikt in de cosmetica. De olie wordt niet snel ranzig ( hoewel niet in de mate van avocado-olie).
Amandelolie geeft een prettig en zacht gevoel aan de huid.
De hoeveelheid onverzeepbare stoffen bedraagt 0,5-1%.
6,75 Euro
|
|
|
1-2-3-4-5-6-7 -Volgende
»
|
|
|
|