Alles over het zelf maken van natuurlijke cosmetica.   Individuele cosmetica maken wij in opdracht !
Nederlands 
  Home
  COSMETICA ZELF MAKEN   WAT HELENA COSMETICA ZO UNIEK MAAKT   Aanbiedingen   HULP BIJ HET BESTELLEN   Recepten
 
Producten
  Helena Verzorgingslijn
  Grondstoffen voor het zelf maken
 
Extra
  HELENA COMPLETE VERZORGINGSLIJN
  NIEUW !!!
  Aanbiedingen
  Aloë Vera Lijn
  Multi- Vitamine Lijn
  Tea Tree Lijn
  Anti- Aging Lijn
  Cosmetica voor de man
  Etherische oliën
  Baby Lena Lijn
  Uw huid
  Uw haar
  Reiniging van de huid
  Parfumering
  Conservering
  Historie
  Links
  Boek
  Pakket zelf crème maken
  Recept zelf crème maken
  Parfum zelf maken
  Recepten

 

 

Grondstoffen voor het zelf maken | Plantenextracten | 





« Vorige- 1-2-3-4-5-6 -Volgende »


Salieextract
Salieextract    50 ml

INCI: Aqua, Ethoxydiglycol, Propylene Glycol, Butylene Glycol, Salvia Officinalis



2,40 Euro


Aantal

Salieextract    100 ml

INCI: Aqua, Ethoxydiglycol, Propylene Glycol, Butylene Glycol, Salvia Officinalis



4,20 Euro


Aantal

Waterkersextract
Waterkersextract    10 ml

INCI: Propoylene glycol, Aqua, Nasturtium officinale
De witte waterkers is een plant uit de kruisbloemenfamilie.  De plant groeit aan en in het water van beken, sloten, plassen en moerassen.
Waterkers extract gebruiken wij in de cosmetica bij een vette en onreine huid en in middelen tegen haaruitval en bij het bleken van huidvlekken.


1,25 Euro


Aantal

Waterkersextract
Waterkersextract    50 ml

INCI: Nasturtium officinale
De witte waterkers is een plant uit de kruisbloemenfamilie.  De plant groeit aan en in het water van beken, sloten, plassen en moerassen.
Waterkers extract gebruiken wij in de cosmetica bij een vette en onreine huid en in middelen tegen haaruitval en bij het bleken van huidvlekken.


3,40 Euro


Aantal

Waterkersextract
Waterkersextract    100 ml

INCI: Nasturtium officinale
De witte waterkers is een plant uit de kruisbloemenfamilie.  De plant groeit aan en in het water van beken, sloten, plassen en moerassen.
Waterkers extract gebruiken wij in de cosmetica bij een vette en onreine huid en in middelen tegen haaruitval en bij het bleken van huidvlekken.


6,40 Euro


Aantal

Yamswortelextract
Yamswortelextract    10 ml

INCI: Propoylene glycol, Aqua, Dioscorea Villosa
Is een hoogwaardige plantenaftreksel met een hoge gehalte aan natuurlijke oestrogeen houdende stoffen. Bevordert de celvernieuwing van de huid en is bijzonder geschikt voor de verzorging van de rijpere en droge huid. In crèmes, lotions en gels werkt de yamswortel extract als belangrijke anti- aging factor. De wortel van de wilde yam behoort bij de klimplanten, die in de tropen thuis horen.  De yam heeft hartvormige bladeren en een knolvormige wortel, die zich al naargelang de soort, tot 5 meter diep de aarde in kan werken.De yamswortel werkt ontsteking remmend. Dosering: 0,5-1 %.
Opmerking: tijdens de zwangerschap dient men yamswortel te vermijden.


0,95 Euro


Aantal

Yamswortelextact
Yamswortelextact    50 ml

INCI: Propoylene glycol, Aqua, Dioscorea Villosa
Is een hoogwaardige plantenaftreksel met een hoge gehalte aan natuurlijke oestrogeen houdende stoffen. Bevordert de celvernieuwing van de huid en is bijzonder geschikt voor de verzorging van de rijpere en droge huid. In crèmes, lotions en gels werkt de yamswortel extract als belangrijke anti- aging factor. De wortel van de wilde yam behoort bij de klimplanten, die in de tropen thuis horen.  De yam heeft hartvormige bladeren en een knolvormige wortel, die zich al naargelang de soort, tot 5 meter diep de aarde in kan werken.De yamswortel werkt ontsteking remmend. Dosering: 0,5-1 %.
Opmerking: tijdens de zwangerschap dient men yamswortel te vermijden.


2,40 Euro


Aantal

Yamswortelextract
Yamswortelextract    100 ml

INCI: Propoylene glycol, Aqua, Dioscorea Villosa
Is een hoogwaardige plantenaftreksel met een hoge gehalte aan natuurlijke oestrogeen houdende stoffen. Bevordert de celvernieuwing van de huid en is bijzonder geschikt voor de verzorging van de rijpere en droge huid. In crèmes, lotions en gels werkt de yamswortel extract als belangrijke anti- aging factor. De wortel van de wilde yam behoort bij de klimplanten, die in de tropen thuis horen.  De yam heeft hartvormige bladeren en een knolvormige wortel, die zich al naargelang de soort, tot 5 meter diep de aarde in kan werken.De yamswortel werkt ontsteking remmend. Dosering: 0,5-1 %.
Opmerking: tijdens de zwangerschap dient men yamswortel te vermijden.


4,70 Euro


Aantal

Zi Cao
Zi Cao    10 ml

INCI: Spina Gleditsiae


2,25 Euro


Aantal

Zi Cao
Zi Cao    50 ml

INCI: Spina Gleditsiae


4,75 Euro


Aantal


« Vorige- 1-2-3-4-5-6 -Volgende »

 
  Winkelwagen
Aantal Product  
Winkelwagen
 
  Aanbiedingen
Algemene Leveringsvoorwaarden Privacy Contact