Alles over het zelf maken van natuurlijke cosmetica.   
Nederlands 
  Home
  COSMETICA ZELF MAKEN   WAT HELENA COSMETICA ZO UNIEK MAAKT   Aanbiedingen   HULP BIJ HET BESTELLEN   Recepten
 
Producten
  Helena Verzorgingslijn
  Grondstoffen voor het zelf maken
 
Extra
  HELENA COMPLETE VERZORGINGSLIJN
  NIEUW !!!
  Aanbiedingen
  Aloë Vera Lijn
  Multi- Vitamine Lijn
  Tea Tree Lijn
  Anti- Aging Lijn
  Cosmetica voor de man
  Etherische oliën
  Baby Lena Lijn
  Uw huid
  Uw haar
  Reiniging van de huid
  Parfumering
  Conservering
  Historie
  Links
  Boek
  Pakket zelf crème maken
  Recept zelf crème maken
  Parfum zelf maken
  Recepten
  Informatie over grondstoffen voor specialisten

 

 

Grondstoffen voor het zelf maken | Stabilisatoren | 





« Vorige- 1-2-3-4-5 -Volgende »


Magnesium stearate, plantaardig    100 g

INCI: Magnesium Stearate
wordt gebruikt zodat poeder en make up beter blijft zitten.
Dosering: 6-10 %

Tip
met talkum, jojobaolie en pigmenten gemengd, geeft magnesium stearate een goeder poderbasis.


5,40 Euro


Aantal

Mangoboter
Mangoboter    50 g

INCI: Mangifera indica L.
De mango is rijk aan vitaminen en mineralen, maar bevat vooral veel vitamine E. Mangoboter heeft een sterke vochtvasthoudende werking en beschermt huid en haar tegen uitdroging.
De boter wordt veelvuldig gebruikt in crèmes, lotions, lippenverzorgingsproducten, zonnebrand- en after-sun emulsies. Mangoboter kan gebruikt worden ter vervanging van sheaboter maar ook als basis waarin olien en toevoegingstoffen verwerkt kunnen worden.


2,95 Euro


Aantal

Mangoboter
Mangoboter    100 g

INCI: Mangifera indica L.
De mango is rijk aan vitaminen en mineralen, maar bevat vooral veel vitamine E. Mangoboter heeft een sterke vochtvasthoudende werking en beschermt huid en haar tegen uitdroging.
De boter wordt veelvuldig gebruikt in crèmes, lotions, lippenverzorgingsproducten, zonnebrand- en after-sun emulsies. Mangoboter kan gebruikt worden ter vervanging van sheaboter maar ook als basis waarin olien en toevoegingstoffen verwerkt kunnen worden.


6,75 Euro


Aantal

PNC 400
PNC 400    30 g

INCI: Sodium Carbomer


3,40 Euro


Aantal

PNC 400
PNC 400    50 g

INCI: Sodium Carbomer


4,20 Euro


Aantal

Propyleenglycol,synthetisch 1,2 USP
Propyleenglycol,synthetisch 1,2 USP    100 ml

INCI: Propylene glycol
Propyleenglycol is een alcohol en is ook onder de naam Propandiol in de handel. De stof is sterk verwant aan glycerine en heeft dan ook vergelijkbare eigenschappen, maar is minder kleverig.
Propyleenglycol is een stabilisator, wordt ook gebruikt als oplosverbeteraar voor  etherische-, geur- en kleurstoffen en heeft een vochtvasthoudende werking op de huid.
Bovendien heeft propyleenglycol conserverende eigenschappen door zijn antibacteriële- en schimmeldodende werking. Propyleenglycol wordt vaak gebruikt in basiscrèmes door apothekers en
in deodorant en kan gemakkelijk in water en in alcohol opgelost worden.
De stof kan soms een allergische reactie op de huid geven.


2,95 Euro


Aantal

Propyleenglycol,synthetisch 1,2 USP
Propyleenglycol,synthetisch 1,2 USP    250 ml

INCI: Propylene glycol
Propyleenglycol is een alcohol en is ook onder de naam Propandiol in de handel. De stof is sterk verwant aan glycerine en heeft dan ook vergelijkbare eigenschappen, maar is minder kleverig.
Propyleenglycol is een stabilisator, wordt ook gebruikt als oplosverbeteraar voor  etherische-, geur- en kleurstoffen en heeft een vochtvasthoudende werking op de huid.
Bovendien heeft propyleenglycol conserverende eigenschappen door zijn antibacteriële- en schimmeldodende werking. Propyleenglycol wordt vaak gebruikt in basiscrèmes door apothekers en
in deodorant en kan gemakkelijk in water en in alcohol opgelost worden.
De stof kan soms een allergische reactie op de huid geven.


5,20 Euro


Aantal

Propyleenglycol,synthetisch 1,2 USP
Propyleenglycol,synthetisch 1,2 USP    500 ml

INCI: Propylene glycol
Propyleenglycol is een alcohol en is ook onder de naam Propandiol in de handel. De stof is sterk verwant aan glycerine en heeft dan ook vergelijkbare eigenschappen, maar is minder kleverig.
Propyleenglycol is een stabilisator, wordt ook gebruikt als oplosverbeteraar voor  etherische-, geur- en kleurstoffen en heeft een vochtvasthoudende werking op de huid.
Bovendien heeft propyleenglycol conserverende eigenschappen door zijn antibacteriële- en schimmeldodende werking. Propyleenglycol wordt vaak gebruikt in basiscrèmes door apothekers en
in deodorant en kan gemakkelijk in water en in alcohol opgelost worden.
De stof kan soms een allergische reactie op de huid geven.


8,45 Euro


Aantal

Sheaboter, geraf., biologische teelt
Sheaboter, geraf., biologische teelt    50 g

INCI: Butyrospermum parkii


3,25 Euro


Aantal

Sheaboter, geraf., biologische teelt
Sheaboter, geraf., biologische teelt    100 g

INCI: Butyrospermum parkii


4,85 Euro


Aantal


« Vorige- 1-2-3-4-5 -Volgende »

 
  Winkelwagen
Aantal Product  
Winkelwagen
 
  Aanbiedingen
Algemene Leveringsvoorwaarden Privacy Contact