|
|
Odex 10 ml
INCI: Zinc Ricinoleate, Tetrahydroxypropyl Ethylendiamine, Laureth-3, Propylene Glycol
1,60 Euro
|
|
|
|
Odex 50 ml
INCI: Zinc Ricinoleate, Tetrahydroxypropyl Ethylendiamine, Laureth-3, Propylene Glycol
5,90 Euro
|
|
|
|
|
Propolis tinctuur (ca. 20%) 30 ml
INCI: Propolis cera,alcohol bevat een grote hoeveelheid aan flavonoïden, vitamines en mineraliën. Het bevordert de wondgenezing en is goed voor probleemhuid (acné of eczeem). Propolis wordt verwerkt in crèmes en lotions. Kan de huid laten regenereren bij slappe,bleke huid en huid met grote poriën.
Dosering: 2-10 %
5,25 Euro
|
|
|
|
Sorbitol 100 g
INCI: Sorbitol Sorbitol is een synthetische stof, zoet als suiker en wordt daardoor veel gebruikt als zoetstof ter vervanging van suiker. De stof heeft dezelfde eigenschappen als glycerine en kan daardoor in plaats van glycerine in cosmetica gebruikt worden. Sorbitol wordt ook gebruikt als weekmaker in snoepgoed.
1,45 Euro
|
|
|
|
Squalan 50 ml
INCI: Squalane
5,35 Euro
|
|
|
|
Tarweproteïnepoeder 10 g
INCI: Hydrolyced wheat protein, vervanging voor elastinepoeder
1,65 Euro
|
|
|
|
Tarweproteïnepoeder 30 g
INCI: Hydrolyced wheat protein, vervanging voor elastinepoeder
2,45 Euro
|
|
|
|
Ureum 50 g
INCI: Urea Ureum is een belangrijk eindproduct van de menselijke eiwitstofwisseling en komt in bijna alle lichaamssappen voor. Door zweten wordt Ureum naar de buitenste hoornlaag van de huid getransporteerd en werkt daar als een natuurlijk vochtvasthoudend bestanddeel. Het Ureum, dat in cosmetica verwerkt wordt, wordt uit de anorganische zouten kaliumcyanaat en ammoniumsulfaat gewonnen.
De stof heeft goede vochtvasthoudende eigenschappen, is jeukstillend en reguleert de talgproductie. Ureum is zeer geschikt bij een droge, maar ook bij een onzuivere huid, bij acne, eczeem en psoriasis en kan verwerkt worden in crèmes en zepen.
De dosering is 0,5-5% (vanaf 3% wordt de afvoer van talg gestimuleerd).
1,15 Euro
|
|
|
|
Vitamine A palmitaat olie 10 ml
INCI: Aranchis Hypogaea, Retinyl Palmitate, Tocopherol Vitamine A palmitaatolie wordt vaak ingezet in de strijd tegen rimpels, stimuleert de celdeling, ondersteunt de stofwisseling van de huid en geeft de huid meer elasticiteit.
De olie is bijzonder geschikt voor gebruik bij een zeer droge, geïrriteerde huid maar ook voor een onzuivere huid. Vitamine A- palmitaatolie dient donker bewaard te worden
De dosering is: 0,5-2,5%.
2,75 Euro
|
|
|